Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránkoztatjuk a többieket, csak hogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

A Hold ma kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak vagyunk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni, ahelyett, hogy úgy lépnénk fel, mint King-Kong az Empire State Building tetején. Ne hívjunk ki magunk ellen senkit.

Ingerlékenységünk, indulatosságunk hirtelen mozdulatokra hajlamosít - ami balesethez vezethet. Az éles fémszerszámokkal legyünk különösen óvatosak.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Csütörtöki horoszkóp

HarmoNet