Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ez most nem a legalkalmasabb pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

A Hold kvadrát Neptunusz hatására estére kissé álmatagnak, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Pszichikus látomások vagy jelenségek tanúi lehetünk, vagy egyszerűen csak álmodozunk. Bármi történjék is, legyünk tudatában, hogy valóságérzékünk ilyenkor nincs a helyén. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk vagy ilyesmikkel töltsük az időt, ha ki akarunk kapcsolódni vagy menekülünk a mindennapos rutin elől.

Este a Hold trigonba kerül a Jupiterrel, belső békénk és szeretetteljes viszonyulásunk embertársainkhoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is velünk szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet

Vasárnapi horoszkóp