Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Vénusz szemben áll a Jupiterrel, ma ne induljunk el vásárolni, ha tartanunk kell magunkat a költségvetéshez. Erős önkontroll híján nagyon is hajlani fogunk önmagunk elkényeztetésére és a túlköltekezésre. Jó időszak viszont a társasági életre vagy kedvünkre való elfoglaltságokra. Jól érezzük magunkat, barátságosak vagyunk, és szívesen megyünk emberek közé. Mások is élvezni fogják társaságunkat, feltéve, ha nem kezdjük hibátlannak beállítani magunkat. Akaraterőnk most gyenge, ezért vigyázzunk, mit engedünk meg másoknak, ha társaságban vagyunk.

De vigyázat, amikor a Hold ma szembekerül az Uránusszal, mindennek ellenszegülünk, és mindenkivel szembeszállunk, aki korlátozni merészel bennünket. Idegessé, izgatottá válunk, és érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet részünk. Következtetéseink könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha most nem hozunk végleges döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Újévi horoszkóp

HarmoNet