Heti horoszkóp 2002. január 3-tól 7-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Telve vagy erővel, tetterővel, életörömmel, százszázalékosan önmagadat kívánod adni. Nincs kedved a taktikázáshoz - ez viszont gondokat okozhat. Végül is nincs sehol előírva, hogy ne lehetnél egyszerre tapintatos és hű önmagadhoz - ez esetben ugyanis nehézségek nélkül tudnád kapcsolataidat tovább építeni. Ugyanakkor meglehet, hogy túl sokat beszélsz, illetve hogy intellektuálisan nagyon önzően viselkedsz. Szánj időt arra is, hogy meghallgatod mások véleményét és tanácsait - mert ha mindig csak magadra hallgatsz, lehet hogy tévesen ítéled meg a dolgokat.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Másokkal való találkozásaid tartalmasak és gazdagítóak lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy, ugyanakkor kissé kellemetlenek és elégtelenek is, ha csak felületesen, érzelemmentesen közelítesz hozzájuk. Ez az időszak hatással lesz mindazokra a dolgokra, amiket szeretsz és amiket nem - különösen kapcsolataid vonatkozásában. De az is fontos, hogy most megteremtsd az egyensúlyt karriered és családi kötelezettségeid között. Ne hagyd magad befolyásolni mások elvárásai által, hiszen csak te tudhatod azt, hogy mire van igazán szükséged az életben.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Időd nagy részét most társas érintkezéssel töltöd. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően ez egy kedvező időszaknak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A rutinfeladatok elvégzése szintén menni fog. Elméd most világos és összeszedett, tehát hatékonyan fog működni. Ebben az időszakban légy minél aktívabb és törekedj arra, hogy sok különböző emberrel kerülhess kapcsolatba. Ne felejtsd el, hogy milyen nagy ereje lehet a gondolatoknak a jövő formálásában, és igyekezz rendszerezni elképzeléseidet.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Most kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó helyzeteket és embereket. Tartsd nyitva szemed, füled, mert egy jó üzleti lehetőség lehet kilátásban. Jó időszak mindenféle társas összejövetelekre, és az esetleges párkapcsolati problémák rendezésére. Jobban megértheted az élet lényegét, ha most több időt töltesz barátaiddal. Sok örömöd származhat abból, hogy intellektuálisan ösztönző embereket ismersz meg, vagy esetleg egy olyan különös barátot, aki tanácsadóként szerepel életedben.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Élére kerülhetsz egy csoportnak vagy átveheted az irányítást a héten. Mindaddig, amíg tekintettel vagy mások érzéseire, a dolgok gördülékenyen fognak alakulni. De hajlamos vagy arra, hogy összetűzésekbe keveredj másokkal, amelyet az is súlyosbít, hogy mindenáron el akarod fogadtatni saját hitedet és meggyőződéseidet. Így azonban konfliktusaid támadhatnak ebben az időszakban. Ilyenkor azonnal tisztázd őket. Ha dühös leszel valakire, akkor azt most rendezd el, de mindig a valós okokkal foglalkozz, különben nem juttok előrébb.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Szakmai sikerekben lehet részed, csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem. Fizikailag és szellemileg is jó karban vagy, az egyetlen dolog, hogy most hajlamos leszel felszedni egy kis súlyfelesleget. Ügyelj arra, hogy nehogy másokkal szemben fölényesen érezz vagy lépj fel, és akkor ez egy nagyon pozitív időszak lesz személyes fejlődésedben. Győződj meg arról, hogy mi az, ami helyes és mi az, ami helytelen, és aszerint cselekedj, de legelőször is igyekezz mélyebben megismerni a dolgokat, és próbálj meg sokkal toleránsabb lenni.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Kapcsolataid nagyon kellemesen alakulnak, több új ismeretségre is szert tehetsz a héten. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és ezt a hozzáállásodat a környezeted is tükrözni fogja. Pozitív rezgéseidet, amit érzel és kisugárzol, viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Vigyázz azonban, hogy ne építs légvárakat. És csak óvatosan add át magad ennek a bőség kínálta örömnek és ne becsüld túl saját személyedet - mert önelégültséged nem vezethet jó irányba, és hamar lezuhanhatsz a földre, ami kellemetlenül visszavethet.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Nagyon tevékeny és termékeny időszak következik. Véghezviszed feladataidat, és szinte minden figyelmedet munkádra összpontosítod. Nem alkalmas viszont ez az időszak arra, hogy most újabb fába vágd a fejszédet. Szerteágazó kötelezettségeiddel járó sűrű elfoglaltságaid közepette se hanyagold el társkapcsolataidat. Ez egy olyan időszak lehet, amikor tartalmas kapcsolataidat ”felvirágoztatod”, a rosszakat pedig leépíted. És hamar kihúzod noteszodból azoknak az embereknek a nevét, akikben nem bízhattál meg.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Türelmetlenné válhatsz mindenféle kötöttséggel, korlátozással szemben az élet minden területén - még intim kapcsolataidon belül is. A stabil és jó kapcsolatok kevésbé érintettek, de valamelyik fél keresni fogja a kitörési pontokat a régi elvárt szabályok alól. Elégedetlenség esetén bárhol szakításig viheted a dolgokat, ahol változásra vagy kiigazításra van szükség az életedben. Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy tudatosan tekints a jövőbe, és igyekezz véghezvinni életedben a szükséges újításokat.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Ebben az időszakban a legfontosabb kérdést anyagi alapjaid, illetve munkahelyed biztonsága jelenthetik, ezért most igyekszel is odafigyelni ezekre a területekre. De ennek ellenére is sok nehézséggel kell megküzdened, pláne ha naivan túl sokat vársz, vagy ha túlságosan megbízol másokban. Most nem alkalmas az idő semmilyen hosszú lejáratú szerződés vagy megállapodás kötésére. Vigyázz, nehogy mások félrevezessenek vagy becsapjanak. Hivatásodban is figyelj jobban oda arra, hogy mi is történik valójában a látszat mögött.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Hatalmi harcok vagy más nehézségek támadhatnak személyes kapcsolataidban. Ez azért van, mert a felszínre kerülnek elfelejtett bosszúságok és elfojtott érzések, amelyeket most tudatosan végig kell gondolnod. Ez a hatás egyébként jó alkalmat kínál arra is, hogy jobb pszichológiai meglátásokra tegyél szert. Legbelül támadhatnak bizonyos aggodalmaid ebben az időszakban, de könnyebben túl lehetsz rajta, ha többet figyelsz saját testedre, például ha megtanulod az önvédelem művészetét, illetve ha belevágsz egy komoly fitness programba.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Egy introvertáltabb és meditatívabb fázisban voltál eddig, de most valószínűleg egy olyan időszak következik, amikor többet jársz majd emberek közé, és számíthatsz kapcsolataid kedvezőbb alakulására is. Hiszel abban, hogy saját magad alakíthatod jövődet, bővülhet látóköröd, és ez segít abban, hogy szerencsés légy - különösen kapcsolataid vonatkozásában. De csak olyan reményeket és terveket táplálj a jövőre nézve, amelyeket tényleg meg tudsz valósítani, mert ha túltervezed magad, akkor könnyen kicsúszhat kezedből az irányítás.

HarmoNet

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.