Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ajánlott most a vállak, karok, kezek alapos átmasszírozására, ápolására sok időt fordítani, például héjában főtt burgonya meleg főző vizében áztathatjuk a kezünket 10-15 percig, de hasonlóan jó hatású, ha meleg növényi olajjal kenjük be a kezünket.

Az Ikrek Hold hatására a szellem élénkké és sokoldalúvá válik, minden mozgásba lendül. Jelentéktelennek tűnő dolgok is kimozdíthatnak helyzetünkből. Az erők mindenfelé mozognak. Ez a változékonyság jellemző lehet az időjárásra is.

Az orvosi asztrológia az idegrendszert is az Ikrek jegyéhez sorolja. A terápiák közül a színterápiával elősegíthető az idegrendszer stabilizálása, például az időjárásra érzékeny embereknél hasznos a zöld színnel való testsugárzás.

A Hold trigonba kerül az Uránusszal, aminek hatására kedvünk támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére, és megpróbáljuk a többieket is rábeszélni erre. Ehhez azonban át kell vennünk a vezető szerepét. Győződjünk meg róla, hogy van-e elegendő tartalék energiánk, mert ez a tranzit rövid ideig tart. Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjainkat, de valószínűleg jól fogunk tudni alkalmazkodni hozzájuk.

Új arcokat, másfajta embereket keresünk, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyunk, és ezt minden bizonnyal el is érjük. Élére állhatunk egy csoportnak, hogy keresztül tudjuk vinni az új célkitűzéseket és ötleteket. Változásokat hajthatunk végre otthoni életünkben, amivel - jóllehet - meglepjük barátainkat vagy családtagjainkat, de hamarosan egy új rendszer kerekedhet ki belőlük.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Pénteki horoszkóp

HarmoNet