Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszakai Hold szextil Jupiter hatására őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

A Hold szextil Mars hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik képesek kiváltani belőlünk az ilyen érzelmeket. Szexuális kapcsolataink felhevülnek, vagy kifejezetten keressük rá az alkalmat.

A Hold trigonba kerül a Merkúrral, ma nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

Estére a Hold kvadrátba kerül az Uránusszal, annyira konokul és istenverte módon függetlennek tudjuk magunkat, hogy mindennel szembeszállunk, amit bárki általános elvként nekünk szegez. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a kapásból meghozott döntésektől. Ez egy rövid ideig tartó tranzit, és a most levont következtetések egy-kettőre nevetségessé válhatnak.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.