Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold trigont alkot a Nappal, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülünk, összehangolódunk a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolatainkban érezteti jótékony hatását.

Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott bizonyára zûrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

A Hold-Neptunusz kvadrát hatására estére kissé álmatagnak, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk, vagy ilyesmikkel töltsük az időt, ha ki akarunk kapcsolódni, vagy menekülünk a mindennapos rutin elől.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp