Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Mars kvadrát Szaturnusz hatására mégis akadályoztatásokra számíthatunk mostanában. Egyik felünk arra biztat, hogy lépjünk csak tovább, a másik felünk azt mondja, hogy "nem, nem vagyunk elég jók". Legyünk ennek tudatában, és kimért tempóban haladjunk előre. Egy idő után rájövünk, hogy félelmeink nagy része indokolatlan volt.

A Hold szextilbe kerül a Merkúrral, számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozunk, főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

Délután a Hold együttáll a Marssal, valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érezzük magunkat, hajlunk az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra is. Csak a magunk feje után akarunk menni. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbáljuk megőrizni hidegvérünket, és fékezzük magunkat, törekedjünk kompromisszumra, vagy egyszerűen várjuk ki a tranzit végét. Szerencsére nem tart sokáig. De ha fegyelmezzük magunkat, akár rendkívüli teljesítményekre is képesek lehetünk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp

HarmoNet