Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ilyenkor nem ritkák a visszérgyulladások. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást. A Vízöntő Hold napjaiban rémálommá válhat az egyszerű városjárás is. Külsőleg gyógynövénykrémekkel enyhíthetjük a visszeres fájdalmakat, például vadgesztenyekrémmel, körömvirágkrémmel.

A Hold együttállásba kerül a Neptunusszal, gondolataink összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációt. Könnyen félreértések, félremagyarázások csapdájába eshetünk. Érzelmekre vagyunk hangolódva, de nem tudjuk jól kifejezni őket. Használjuk fel ezt a napot vers- vagy regényolvasásra, álmodozásra vagy műalkotások tanulmányozására, esetleg baráti beszélgetésekre. Alkohol fogyasztása most igen káros, sőt veszélyes lehet. Nélkülük is épp elég kótyagosnak érezhetjük magunkat.

A Vénusz-Uránusz szextil hatására az újdonságok és izgalmak iránti vágyunk új barátokkal hozhat össze, vagy éppenséggel rátalálhatunk új szerelmünkre. Sajnos az ilyen kapcsolat - bár ösztönzőleg hat ránk - nem szokott sokáig tartani. Ha viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor az tényleg gyökeresen megváltoztathatja életünket. Nagyfokú szabadságot kell majd adnunk egymásnak, és ez már önmagában is egy új élmény lehet számunkra.

A Hold trigonba kerül a Szaturnusszal, aminek hatására képesek vagyunk elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagunkat és érzelmeinket. Jó alkalom, hogy egyedül legyünk, és elgondolkodjunk dolgainkról vagy problémáinkat megbeszéljük egy idősebb személlyel. Nem fogjuk magányosnak érezni magunkat, még ha egyedül is vagyunk, sőt, eltelt bennünket a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhetünk. Életünk és társkapcsolataink most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettünk belső és külső világunk között.

A Hold szextil Plútó hatására minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hatnak. A rejtett, titokzatos rétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia, asztrológia, ESP tanulása formájában.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp

HarmoNet