Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold trigon Mars hatására energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Fellépésünk rendkívül határozott, energikus és bátor, kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereinkben fogjuk érzékelni. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

A Hold kvadrát Neptunusz hatására kissé álmatagnak, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Pszichikus látomások vagy jelenségek tanúi lehetünk, vagy egyszerűen csak álmodozunk. Bármi történjék is, legyünk tudatában, hogy valóságérzékünk ilyenkor nincs a helyén. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk vagy hasonló dolgokkal töltsük az időt, ha ki akarunk kapcsolódni vagy menekülünk a mindennapos rutin elől.

A Nap szextilbe kerül az Uránusszal, a mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak be. Szellemi alkotókészségünk ma fokozottabbá válik. Érdeklődők, képzeletgazdagok leszünk, és ilyenkor gyorsabban felfogjuk az eszmei mondanivalót. Nem lesz sok hangulatunk önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedjük magunkat. Néhanapján, ahogy az ókori perzsa költő, Sadi írta: vennünk kell "jácintot lelkünk táplálására".

Este a Hold trigonba kerül a Jupiterrel, belső békénk és szeretetteljes viszonyulásunk embertársainkhoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is velünk szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp

HarmoNet