Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is.

A hormonális problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

A Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal, kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Délután a Hold-Jupiter szextil hatására őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra is talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most - a Hold-Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

A Nap kvadrát Hold hatására az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák most felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe.

A Hold kvadrátba kerül a Merkúrral. Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ez most nem a legalkalmasabb pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra. Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre változnak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de közben hagyjuk a többieket is szóhoz jutni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Csütörtöki horoszkóp

HarmoNet