Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Amikor a Hold ma szembekerül az Uránusszal, mindennek ellenszegülünk, és mindenkivel szembeszállunk, aki korlátozni merészel bennünket. Idegessé, izgatottá válunk, és érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet részünk. Következtetéseink könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha most nem hozunk végleges döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

Délutántól a Vénusz szextilbe kerül a Neptunusszal, javíthatatlanul romantikusak vagyunk, és ha nem vesztegetjük álmodozással az időt, valóban eggyé válhatunk szeretteinkkel. Ráhangolódunk igényeikre, és úgy tudunk eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszítjük el egyéniségünket vagy a magunk boldogságát sem. Azon vehetjük észtre magunkat, hogy álmodozással töltjük a napot, és nincs elég ambíciónk ügyeink intézéséhez. Ha így van, akkor érezzük jól magunkat: néha mindnyájan feltöltődhetünk ott, álomországban is.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp

HarmoNet