Heti horoszkóp 2001. december 4-től 10-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészségedre! Tartsd edzésben magad fizikailag, szedj sok vitamint, tornázz vagy kocogj! Tedd életed hatékonyabbá és megfontoltabbá ebben a periódusban, ne rohanj és fékezd indulataidat. Mindenben kerüld most a túlzásokat, főleg az evés-ivás területén, jó lesz tartózkodni az édességek és zsíros ételek túlzott fogyasztásától, mert most könnyen felszedhetsz néhány felesleges kilót. Próbáld meg mások céljait is értékelni, és segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, de légy óvatos, nehogy kihasználjanak.

Bika (04. 21. - 05. 20.)
Valószínűleg örömet találsz a munkádban, és készséggel vállalsz többet is belőle, mint általában. Nem biztos, hogy nyílt elismerésben lesz részed, de személyes elégedettséget nyerhetsz, és anyagilag mindenképpen megtérülnek az erőfeszítések. Valamilyen váratlan előnyhöz juthatsz - pénzügyi vagy más vonalon. Tartsd nyitva szemedet, füledet, mert jó üzleti lehetőségek lehetnek kilátásban. Mindenesetre ne ragadj le részletkérdéseken, különben elszalaszthatod a kínálkozó kedvező lehetőségeket.

Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Baráti körödben változásokat élhetsz meg, lehet, hogy új emberek jönnek, akik sokat adhatnak szellemileg. Légy nyitott, s ne csak a racionalitás vezessen, tudd, hogy logikával hiába keresed a meg nem érthetőt. Egy szerelmi kapcsolat is kialakulhat a héten, s ha nem valósul meg, annak csakis magad lehetsz az oka. Lehet, hogy már megint túlbeszélted a dolgot? A héten jó lenne, ha egy kissé befelé fordulnál, s számadást készítenél eddig elért eredményeidről, s az odáig elvezető útról.

Rák (06. 22. - 07. 22.)
Anyagi sikereid lehetnek, a munkahelyeden jobban elismernek, mint bármikor. Igaz elég sokat küszködtél ezért, de most a gyümölcsét is leszakíthatod! Használd megérzéseidet, spirituális képességeidet, mert ezekkel szintén anyagi javakat szerezhetsz. Ennek családod fog a legjobban örülni, s persze Te is, hiszen nagyobb megbecsülésben lesz részed, ami növeli az önbizalmad. Úgy érzed, hogy most mindenre képes vagy. Még nem tudod pontosan, mit is kellene tenni, de érzed, hogy bármibe is kezdesz, minden sikerülni fog.

Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthatsz végre, beleértve munkádat, hivatásodat, és minden közeli, személyes kapcsolatodat is. Képzelőerőd most fokozottabban működik, és mindaddig, amíg nem veszel el saját álomvilágodban, ez egy nagyon értékes időszak lehet. Munkád amilyen állhatatos, olyan alkotó is, ami jó híredet keltheti, vagy más módon jutalmazza erőfeszítéseidet.

Szűz (08. 23. - 09. 23.)
A héten közelebb kerülhetsz érzelmi világodhoz, és jobban foglalkoztatnak éned mélyebb rétegei. Ez rendjén is van. Ez az önvizsgálat ideje, és ha nem tudsz időt szakítani vagy helyet biztosítani hozzá, felborul lelki egyensúlyod. Pszichológiai vagy világnézeti változások mehetnek végbe vagy kezdődhetnek el benned. Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, szinte alig ismersz magadra. Mire véget ér ez az időszak, valahogy mindenképpen mélyebben látod majd magad.

Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Most egy kis erőfeszítéssel emelkedhet jövedelmed. Egyre nagyobb érdeklődést mutatsz a pénzügyi dolgok iránt. Belülről érzed, hogy mi az, amin nyerhetsz, higgy ebben az erőben! Lehet, hogy egy kicsit merészebb is leszel a kelleténél! Csak arra kell ügyelned, hogy valóban azt kapod-e, amire vágysz. Légy óvatos, néha az eszközök és javak uralnak bennünket. Őszintén mérd fel céljaidat. Bár lehet, hogy nagyon el vagy foglalva a pénzügyi világgal, ne hanyagold el a párodat sem.

Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Amennyiben az utóbbi időben szakmai vagy magánéletedet előnyben részesítetted a másik rovására, akkor ezen talán most némiképp változtatnod kell. Hatalmi harcok vagy más nehézségek támadhatnak személyes kapcsolataidban. Ne próbálj szemet hunyni fölöttük, különben később kellemetlenebb formában leszel kénytelen szembenézni velük. Néha szükséges, hogy a felszín alá nézzünk - jó mélyen. Ez néha fájdalmas, de szükséges és megéri. Fontos, hogy ne legyenek kétségeid, és bízz magadban!

Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Nem igazán hajt most a becsvágy, talán inkább szívesebben pihennél. Lazának, elégedettnek, kedélyesnek érezheted magad - kiváló hangulat egy kis vakációzáshoz. Itt a jó alkalom, hogy szabadságra indulj, vagy legalább rövid kirándulást tégy - csak úgy, a szórakozás és pihenés kedvéért. Talán egy piknik valahol vidéken? Kényeztesd magad, de ezt ne vidd túlzásba. És vigyázz, nehogy túlköltekezz! Jó lenne, ha pontosan követnéd az előre elkészített terveidet, mert akkor nem érhetnek meglepetések.

Bak (12. 22. - 01. 20.)
Az általad értékesnek tartott dolgok vagy eszmék foglalkoztatnak a héten, és az, hogy előrelépj, és pénzt csinálj. Most érdemes átgondolni és számbavenni értékeidet. Akár a szellemiek, akár az anyagiak jelentenek értéket számodra, most figyelmed ezekre irányul. Vagy tevékenyen foglalkozol velük, vagy terveket szövögetsz, illetve beszélgetsz róluk. Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatsz, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra. Minden részletet vizsgálj meg, de vigyázz, ne vessz el az apró részletekben.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Különösen világnézeti kérdéseket illető eszmecserékre jó ez az időszak. Magasröptű viták kellős közepén találhatod magad, és ennek minden pillanatát élvezni fogod. Kiváló alkalom tanulmányok magasabb szinten való folytatására - kiváltképp jog, filozófia és idegen nyelvek vagy kultúrák tárgykörében. Valamilyen formában kapcsolatba kerülhetsz a törvénnyel, de nem feltétlenül negatív értelemben. Például elkezdesz jogot tanulni. Használd ki ezt az időszakot, jól jön majd ez a kevésbé sikeres napokon.

Halak (02. 20. - 03. 20.)
Ebben az időszakban jobban érezheted magad, ha visszavonulsz az üzleti élet kemény és zűrzavaros világából, és figyelmed a nyilvánosság helyett inkább magánéletedre összpontosítod. Érdemes most egy ideig a háttérben maradni, és a külső terjeszkedés helyett törődj inkább belső világod fejlődésével. Az elzárkózás gazdagítja lelkivilágodat, és szívesen töltöd idődet a természetben, vagy valamilyen meditatív tevékenység végzésével.

Korábban

HarmoNet