Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az az erő, amely a Rák napok alatt hat, az általános közérzetet gyakran könnyű nyugtalanságba taszítja. Ilyenkor erőteljesebb túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy uralja a májat, és gyakran elég egy átvirrasztott éjszaka, hogy másnap teljesen megtörtnek érezzük magunkat, mert a májnak túl sok dolga volt. Ilyenkor alkalmanként a gyomor is megbolondul. Ezért ajánlatos ilyenkor a könnyű koszt.

Hold ma együttáll a Jupiterrel, kiváló alkalom bemutatókra, találkozókra vagy mindenféle csoportos összejövetelekre. Mindenki iránt jó érzéseket táplálunk, és ez most viszonzásra is fog találni. Kapcsolataink a nőkkel és a csoportokkal egyaránt kölcsönös előnyökkel kecsegtetnek. Ilyenkor rájövünk, mennyire fontos számunkra az otthon, és próbálunk valamit javítani rajta, ha másként nem, akkor legalább egy alapos nagytakarítással. Mindenki, akit most otthonunkba invitálunk, kényelmesen és jól fogja érezni magát környezetünkben.

Legyünk körültekintőek a súlygyarapodással, különösen a zsíros ételek fogyasztását kerüljük.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Korábban:

Vasárnapi horoszkóp

HarmoNet