Csillagjegyek otthona

Vágólapra másolva!
A csillagjegyek különböző világlátással és persze ízléssel rendelkeznek, más-más életformát alakítanak ki, nem csoda hát, hogy különbözőek azok az életkörülmények is, ahol jól érzik magukat. Mi most bepillantunk mind a tizenkét csillagjegy otthonába: ki milyen lakásban érzi jól magát.
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)

Forrás: HomeGardenMágnesként vonzzák a messzi, általa még meg nem tapasztalt világok, imádja az utazást, szereti a veszélyeket.

A Kos otthona olykor nélkülözi a harmóniát, a csendet, a megpihenést. Mindennek egyszerű a magyarázata - bolygója, a Mars, az energiát és az impulzivitást szimbolizálja.

A ház, amelyben lakik, tele van szokatlan tárgyakkal. Legtöbbször világjáró útjain gyűjtötte be őket, melyekhez nagyon ragaszkodik. Nem tud közömbös maradni a gyöngyház berakású indiai lepellel szemben, de a szépen megmunkált kardok, a bronz Buddha-szobrok és a termékenység istenek szobrai is mindig csodálattal töltik el.

Bika (április 21. - május 20.)

Nyugodt, kiegyensúlyozott ember, mindennél többre értékeli a csendet és békességet. Lakásában a meleg színek dominálnak, természetes anyagokkal és a fa tompa árnyalataival kombinálva. Kedvenc bútordarabja a franciaágy. Mindenki másnál jobban figyel a részletekre, megértve, hogy ezek alakítják ki a ház arculatát. Szereti az otthonos kuckót, a sárga, narancs, piros színeket, a természetes anyagokat (fa, bőr, vászon), a dísznövényeket, az apró emléktárgyakat.

Forrás: HomeGarden

A kényelmes bőrfotel egyszerűen elengedhetetlen számára; a Bika egyébként különösen vonzódik a dísztárgyakhoz, és nehezen válik meg a felesleges holmiktól. Mivel a Föld jegy szülötte, élő zöld nélkül nem érezi igazán elemében magát.