Csillagjegyek csókjai

Vágólapra másolva!
Gondoltál már arra, hogy te vajon hogyan csókolsz? Kíváncsi vagy, hogyan csókolhat az a gyanútlan lány vagy fiú, akit kiszemeltél magadnak? Minden csillagjegy másképp fejezi ki a benne érő szenvedélyt, és mindegyiküknek mást jelent ez a személyiségedből sokat eláruló, izgalmas erotikus játék.
Vágólapra másolva!

Kos
Csókjaid gyors és szenvedélyes rohamokban érkeznek, buja vágyak kifejezőiként. Spontán, nem annyira gyengéd, mint inkább nyers és éhező csókok ezek.

Bika
A csókod szívből jövő, lassú és alapos, és hihetetlenül gyengéd. Érzéki jegy lévén nem ritka a tejszínhabos-epres-narancsos-csokis csók sem.

Ikrek
Könnnyed, légies, kacarászással, mosolyokkal és mókás megjegyzésekkel félbeszakított csókokkal fejezed ki az érdeklődésedet. Szeretsz incselkedni és kéretni magadat.

Rák
Csókod forró és gyengéd, és azt akarod, hogy soha ne legyen vége. Képes vagy tudattalanul átvenni a partnered lelkiállapotát, és mindig azt adod neki, amire szüksége van.

Oroszlán
Gátlásoktól mentes, csípős, karmolós, ragadós és vad csókjaid vannak, amivel partnered rajongását szeretnéd kiérdemelni - ami legtöbbször sikerül is.

Szűz
A csókod finom, már-már kicsit kényes, de minden részletre odafigyelő és kiélvező. Nehéz neked csók-ügyben megfelelni, de ha valakinek sikerül, akkor nagyon odaadó leszel vele.