Ismerd meg Jim Carreyt!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kemény dió, még ha láthatatlan is

Jim Carrey 1962. január 17-én születtett Kanadában a Bak jegyében. Ezek szerint ő egy felelősségteljes férfi, aki kemény munkával próbálja kihozni magából a legjobbat. Carrey megfontoltan dönt, és hihetetlenül céltudatos: mindig tudja, hogy mit akar, és ehhez mit kell tennie. A céltudatosság nagyfokú állhatatossággal és szívósággal párosul: tűzön-vízen át megszerzi, amit kigondolt. Ha egyszer valamit eldöntött, akkor nincs számára visszaút.

Forrás: MTI
Carrey itt éppen a fotósoknak grimaszol, amint megérkezik egy filmbemutatóra

Ikrek Hold: félelem az érzelmi elköteleződéstől

Valószínűleg nyugtalan, izgága kisfiú volt, aki falta a könyveket, egyszerre többet is. Állandóan beszélt, ha kellett ha nem, és minden lében kanál gyermek lehetett, aki rendkívül kíváncsi volt mindenre, és mindent kielemzett, amit csak látott. Egészen biztos, hogy már kiskorában nagyon lelkesen utánzott és gúnyolt ki másokat. Felnőttkorára szellemileg élénk, közvetlen és közlékeny férfivá vált, aki imád vitatkozni, inkább szkeptikus, mint hiszékeny, és az értelmén keresztül lehet eljutni a szívéhez. Érzelmeit próbálja mindig kielemezni, ami eléggé idegesítő lehet annak, aki viszontszereti.

A Hold jegye mutatja az édesanyát is, és azokat a tulajdonságokat, amelyeket keresni fog a nőkben. Ezek szerint Carrey egy okos, kíváncsi, könnyed, sokoldalú, gondtalan, játékos nőt tudna elképzelni maga mellett, aki szívesen flörtöl bármikor, és nem kell folyton a szoknyája mellett ülnie, hogy a lelkét ápolja.

Ideálja a szabadság, egyenlőség, testvériség

Carrey Jupitere a Vízöntőben állt születésekor, ezért Carrey a vízöntős tulajdonságokkal azonosul: mindig más akar lenni: eredeti, különleges, extrém, utánozhatatlan. Emellett jellemző rá az egyéni szabadság kikövetelése, a felvilágosult, haladó szellem, aki keresi a bölcsességet, és azt a képességet, hogy egy magasabb, emelkedettebb szemszögből lássa az életét.