Renée Zellweger a csillagok tükrében

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nap a Bikában - élvezetekben nincs hiány

Forrás: UIP Dunafilm
Renée Bridget Jonesként sem vetette meg a földi élvezeteket

Renée Bika Napja azt jelzi, hogy a népszerű színésznő egy gyakorlatias, kiegyensúlyozott, határozott nő. Érzékeny, rendkívül szeretnivaló, nagylelkű, és hajlamos a birtokának tekinteni azt, akit szeret, ezért a féltékenység sem áll tőle távol. Bár A Bika Nap miatt hajlamos az önmaga túlzott kényeztetésére, vágyainak maximális kielégítésére, és a kényelmességre, Renéenek a Napja együtt áll a Szaturnusszal, ami gondoskodik arról, hogy fegyelmezett és felelősségteljes legyen, aki képes vágyait késleltetni, és a makacssága mellett hajlik rá, hogy engedjen és szolgáljon másokat.

Renée természete a magánéletben vidám, optimista, ragaszkodik ahhoz, akit megszeretett, és azokhoz a tárgyakhoz, amit megszerzett. Rendkívül szórakoztató jelenség, imád társaságban lenni, és szívesen dolgozik másokkal együtt.

Merkúr Bikában - "Ez mennyit ér nekem?"

A gondolkodását és kommunikációs készségét mutató bolygó, a Merkúr, szintén a Bikában volt a születése pillanatában, és ez még tovább erősíti Nap jegyének tulajdonságait: a gyakorlatiasságát és makacsságát, önfejűségét, kitartását.

Ez az állás azt mutatja, hogy Renée beszédstílusa kedélyes, érzéki, gondolkodása türelmes, gyakorlatias, döntéseiben a józan eszére hallgat. Mielőtt döntene, figyelembe veszi anyagi szükségleteit. A Bika ugyanis nagyon birtoklásorientált jegy, aki mindig azt mérlegeli, hogy mi mennyit ér meg neki.

A föld és tűz jegyek érzékennyé, szexivé és csábítóvá teszik őt

Renée Holdja az Oroszlánban, Vénusza a Kosban, Marsa a Nyilasban van: ez a sok tűz jegy feldobja Renée földies bolygóit, a Napot és a Merkúrt.

Az Oroszlán Hold azt mutatja, hogy érzelmei rendkívül erősen törnek elő, különösen, hogy a Vénusz a Kosban van: Renée nagyon intenzíven él és szeret. Az őt érő érzelmi impulzusokra azonnal reagál, és nagylelkű azokkal az emberekkel, akik szeretik őt. Ez a bolygóállás felrázza a lustaságra is hajlamos Bika Napját, és nagyon vidámmá és temperamentumossá teszi - környezetének bizony el kell viselnie időnkénti heves érzelemkitöréseit.