Táska - feng sui

Vágólapra másolva!
A kínai új év közeledtével egyre többen próbálják bebiztosítani maguknak, hogy az elkövetkező hónapokban is minél szerencsésebbek legyenek. Egy feng sui szakértő szerint a titok a női táskák mélyén rejlik.
Vágólapra másolva!

Február 18-án ünneplik Ázsiában a kínai új évet, ezért egyre többen próbálják "bebiztosítani" a szerencséjüket az elkövetkező hónapokra. Egy szingapúri feng sui-szakértő szerint, a hölgyek számára az egyik legjobb "szerencsemágnes" a saját táskájuk lehet.

"A kézitáskák nagyon személyes tárgyak" - mondta a Reutersnak John Lok, a Feng Shui 0011 internetes oldal vezető tanácsadója. "Hogy milyen színt választ magának egy hölgy, mit tart benne, sőt, még az is, hogy hogyan viseli, befolyásolhatja a szerencséjét."

Lok szerint a legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha a bal oldalunkon viseljük a táskánkat: ezzel ugyanis a bal oldalhoz tartozó "zöld sárkány" erejét erősítjük, és növelik azt, amit kapunk, és csökkentik azt, mit ki kell adnunk.

Akkor is érdemes odafigyelni, amikor lerakjuk a táskánkat: olyankor is helyezzük a székünk bal oldalára.

Tartsunk a táskánkban szerencsetalizmánokat vagy kabalákat, például piros szalaggal összekötött, vagy összeragasztott három pénzérmét.

Ha új táskát veszünk, válasszunk "szerencsés" színeket és formákat: a piros, a lila és a pink, valamint a szögletes formák a tűz elemhez tartoznak, és akkor érdemes ilyen táskát választani, ha előbbre szeretnénk lépni a munkánkban.

John Lok azt tanácsolja, hogy ha szeretnénk megközelíthetőnek és barátságosnak tűnni mások szemében, akkor vegyünk magunknak sárga, narancs vagy barna, négyzet alakú táskát.

A kerek, fehér, szürke, vagy fémszínű táskák a fém elemhez tartoznak, és elősegíthetik a tiszta gondolkodást.

A világoskék és zöld színű táskák segítenek harmóniába kerülni a környezetünkkel.

Az alaktalan, fekete vagy sötétkék táskák abban segíthetnek, hogy elismerjenek és tiszteljenek minket.