Terhes Barbie, törött fogú Ken

Vágólapra másolva!
Cigiző, terhes Barbie-babával és sört vedelő, visszataszító Kennel - az új nevükön: Turleennel és Jer Wayne Juniorral - rukkolt elő egy amerikai játékgyártó cég. Fricska a tökéletes ideálok piacán.
Vágólapra másolva!

Az amerikai kölykök megőrülnek Turleenért és Jer Wayne Juniorért, akik úgy néznek ki, mintha a színpadon verekedős jelenetiről ismert amerikai tévéprogram, a Jerry Springer-show legdurvább epizódjainak a szereplői lennének. Két, mostanában a piacra dobott "Barbie babáról" van szó, de felejtsünk el mindent, ami ez idáig a ehhez a fogalomhoz kötődött.

Jer Wayne egy sörösdobozt szorongat a kezében, a barátnője, Turleen pedig cigivel a szájában és hajcsavarókkal a hajában élvezi műanyag életét, miközben a hasa arról tanúskodik: jó pár hónapos terhes.

Bőrdzseki, mezítláb

"Még a játék babák is lefelé csúsznak manapság" - állapítja meg a Daily Mail brit napilap. A Toy Town nevű játékgyártó cég ahelyett, hogy tovább nyomná a fehér mosolyú, estélyi ruhás, klasszikus Barbie-vonalat, a vásárlókat a bőrdzsekis-mezítlábas-terhes vonallal akarja meghódítani.

És úgy tűnik, sikerül is. Jay Leno amerikai showman programjában nemrégiben rajongó gyerekek tűntek fel, Turleen boldog birtokosai. A Toy Town először őt dobta a piacra, és csak később csatlakozott mellé a párja, Jer Wayne - akinek a mellén még egy titokzatos gomb is van, ezt megnyomva a következő szöveg böffen ki a törött fogú játékhősből: "15 nyomorult sör, és te még mindig ronda vagy!" (Fifteen of dem beers and yer still ugly").

Jer Wayne egy koszos fehér trikót visel, impresszív tetoválással büszkélkedhet, és az egyik fülében fülbevaló is ékeskedik. Remekül illik Turleenhez. Mindkét baba 20 fontba, azaz körülbelül hét-nyolcezer forintba kerül.

Daniel Gibby a Daily Mailnek úgy nyilatkozott: "Ezekben a nehéz időkben muszáj, hogy egy kicsit elengedjük magunkat". "Az egész egy viccnek indult, de rájöttünk, hogy ebben a vonalban nagy a piaci lehetőség" - tette hozzá. - "Kizárólag arról szól az ügy, hogy kinevessük a sztereotipikus amerikai ideálokat."

Turleen és Jer Wayne