Wellness-hétvége sörrel

Vágólapra másolva!
Az nem titok, hogy a csehek imádják a sört, de egy Chodovar Plana-i sörfőzdének köszönhetően, már nem csak ihatják, hanem akár fürödhetnek benne, vagy pakolásként a bőrükre is kenhetik. A wellness legújabb őrülete: a sör.
Vágólapra másolva!

Sörfőzdéből egészségügyi és kozmetikai szalont alakított ki a cseh Plevka család, akik szerint a folyékony kenyér nem csak korsóban lehet hasznos, hanem külsőleg is csodákra képes. Bármilyen furcsán is hangzik elsőre, a vállalkozás máris komoly sikereket ért el, sör alapú wellness-hétvégékkel egyre több vendéget csábítanak szalonjukba.

Régi pincéjükben a sörfőzde helyén most hatalmas medencék vannak, ahol vendégek sörben fürödhetnek, és emellett számos szolgáltatás várja az érdeklődőket, mint például a sörös bőrkezelések, pakolások, vagy éppen a sörmasszázs. Az új vállalkozás vezetője, Jiri Plevka szerint ez nem egy álcázott kocsma, ahová a férjek egészséges életmódot színlelve menekülhetnek, itt valóban megoldást kap a vendég bőrbetegségre, bőrproblémás esetekre.

Forrás: [origo]

"Mi valóban hiszünk abban, hogy a sör nem csak ivásra jó, hanem számtalan bőrbetegség enyhítésére is. Bár elsőre valóban furcsa lehet, hogy valaki sörben fürdik, de vendégeink kedvelik ezt az új szolgáltatást, ráadásul mi egy teljes ellátást biztosító egészségügyi és kozmetikai szalon vagyunk. Persze a bárban a sört korsóban is mérik, ha valaki a hagyományos módszert kedveli a legjobban" - mesélte Jiri Plevka.