Ismét Nike aerobik-hétvége

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Április 13-14-én egész napos sportprogramok várják az érdeklődőket - nemcsak hölgyeket! - a Magyar Testnevelési Egyetem Atlétikai Csarnokába. 21 profi oktató részvételével összesen 25 órában sportolhat, aki igazán bírja a tempót.

Egy európai felmérés eredményei szerint több nő fut, aerobikozik, vagyis mozog, mint ahány férfi focizik a kontinensen. Napjainkra a sport és a fitnesz különleges módon épült be a nők életébe, s ez meghatározza a sportruházattal szemben támasztott igényeiket is: stílust és teljesítményt várnak el, és nem hajlandók kompromisszumokat kötni a kettő között. Olyan ruhákra és cipőkre van szükségük, amelyek az adott mozgáshoz illenek, sokoldalúan felhasználhatóak, és megfelelnek az igényeiknek, valamint tartósak.

A Nike 2001 tavaszán mutatta be először új női kollekcióját, amely speciális női cipőkből állt, s ez volt az első kifejezetten nők számára tervezett kollekció edzőfelszerelésekből. Azóta új textíliákat mutattak be, mint a F.I.T., melyek réteges rendszert alkotva biztosítják a védelmet, kezelik a nedvességet, tartósak, és szabad mozgást tesznek lehetővé.

A női vonal erősítésének része a már több éve megrendezésre kerülő Nike aerobik-hétvége is, melyet idén ezen a hétvégén rendeznek.
A program elsődleges célja, hogy a dinamikusan változó fitnesz-aerobik területén megjelenő új irányzatokat bemutassa az országszerte működő aerobik- és fitnesz-klubok oktatói, trénerei számára, így lesz aero-kick-boksz, step, spinracing, latin tánc party, hip hop, streching és relax, step attack, alakformálás stb.

Két nap alatt két színpadon, összesen 22 órán vehetnek részt az érdeklődők, akik előtt a legsikeresebb magyar edzők - Baucsek Norbert, Sinkó Andrea, Gáspár Kata, Parti Nagy Attila, Kálmán István, Kárai Orsi, Fi Emilia, Kis Norbert, Varró Gyula, Borbás Gabriella, a Pécsi Sasok - mellett több külföldi sztár-tréner is felvonul, Alex Ventura, Dimitrisz Koutrasz, Darrin Grove és Jörg Konrad. Ezenfelül szemináriumok lesznek személyi tréning, szállodai sportanimáció és gyermekaerobik témákban.

A sport jegyében zajló hétvégén a korábbi évek tapasztalatai alapján a rendezők, a sportág szakmai képviselői mellett részvételi lehetőséget biztosítanak az amatőr sportolók részére is.

Nike aerobik-hétvége

Helyszín: Magyar Testnevelési Egyetem, Budapest XII., Alkotás u. 44.
Megközelíthető a Moszkva térről vagy a Déli pályaudvartól, illetve ellenkező irányból a Móricz Zsigmond körtérről a 61-es villamossal.
Időpont: 2002. április 13-14. - szombat: 9.15-18.00 - vasárnap: 9.00-16.45
Regisztráció: április 13-án 8.00-tól a helyszínen

A helyszín korlátozott kapacitása miatt csak 500 fő jelentkezését tudják elfogadni. A helyek feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik
Helyszíni jelentkezésre csak akkor van lehetőség, ha az előzetesen jelentkezők száma nem eléri a 500 főt. Erről a 06-30-2866-002-es telefonszámon lehet érdeklődni.
Az egyetem területén a rendezvény időpontjában büfé és étterem üzemel.

Ajánlat
Bővebb információk - órarend, előadók, óraleírások - a hétvégéről
Nikewomen.nike.com

Szeretne felkészülni a hétvégére?
Aerobik-kazetták