Öt hét alatt öt kiló mínusz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A tavasz közeledtével sokkal jobban odafigyelünk az alakunkra. Mondhatni, ez természetes reakció, mivel tavasszal levetjük az előnyösen takaró télikabátot, és előkerülnek a lenge nyári ruhák, bikinik. A testsúlycsökkentés nem egyszerű dolog. Hol az elhatározás, hol az akaraterő, hol pedig a segítség hiányzik hozzá. Sokak számára csak egy kis bátorítás szükséges, a közösség jótékony összetartó ereje, mely segítséget ad a célok eléréséhez.
A sikeres fogyókúra az emberek többségénél valamilyen misztikumnak számító dolog, amelyért - úgy gondolják - sokat kell szenvedni és éhezni. Pedig ez hamis kép, hiszen a sikeres fogyókúra egyetlen igazi titka, hogy több legyen az energia leadás mint a felvétel, ami viszont elérhető átgondolt táplálkozással vagy sok mozgással, de leghatékonyabban a kettő kombinációjával. A HáziPatika.com internetes fogyókúra-programja is ezt az utat ajánlja.

Az előző évekhez képest a mostani programhoz új recepteket és bevásárló-listákat készítettek az oldal alkotói. Az oldalon továbbra is megtalálható több interaktív szolgáltatás, pl. a BMI kalkulátor és a személyes adattábla, mely segítségével nyomon követhetjük a leadott kilókat.

A programba bárki bekapcsolódhat, nem kell mást tenni, csak fel kell keresni a HáziPatika.com oldalt, ahol április 15-ig lehet regisztrálni a programra. A bejelentkezett látogatók személyes fogyókúrás programlapot kapnak, melynek segítségével nyomon követhetik súly- és egyéb méretváltozásaikat. A programtábla kitöltésével megkapják heti, pontos kalóriaértékekkel és receptekkel ellátott étrendjüket, továbbá az ajánlott, képekkel illusztrált mozgásprogramot.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is négy különböző receptsorból választhatnak. Az első azoknak szól, akiknek több idejük van (napközben) sütni-főzni, a második azoknak, akiknek kevesebb az idejük, leginkább délután vagy este érnek rá, és egyszerűbb módon, élelmiszerüzletben, büfékben kapható alapanyagokból, ételekből szeretnék összeállítani étrendjüket. A harmadik menüsor vegetáriánus étrendet tartalmaz, a negyedik menüsor azoknak készült, akik vércukorproblémákkal küszködnek vagy orvosuk már felhívta figyelmüket kezdődő cukorbetegségükre. A tablettás vagy inzulinos kezelésre szoruló cukorbetegek, valamint a pontosan meghatározott szénhidráttartalmú étrendet tartók ne válasszák a programot, hiszen nekik minden esetben egyéni tanácsadásra van szükségük.
A menüsorokhoz szükséges hozzávalók beszerzésének megkönnyítésére minden étrendnél megtalálható és kinyomtatható a heti nyersanyagszükséglet, tehát a bevásárlólista összeállításával sem kell törődnie.

A résztvevők e-mailben is kapnak üzeneteket, nehogy lekéssék a következő hét programját vagy lemaradjanak a fogyókúrás program többi fontos részéről. A program az előző évekhez hasonlóan most is öt héten keresztül tart, és hetente egy kiló biztos fogyást ígérnek a szervezők.

A fogyókúrázók külön kluboldalon cserélhetik ki tapasztalataikat, miközben az oldal szerkesztői a nekik szóló hírlevélben biztatják őket, és arról is szakavatott tájékoztatást kapnak, hogy mi játszódik le a szervezetükben a diéta adott szakaszában. Minden program egy záró vacsorával végződik, ahol lehetőség adódik a személyes találkozásra a program résztvevőivel, illetve az oldal alkotóival.

Ajánlat
A HáziPatika fogyókúra oldala

Korábban
Tél után, fürdőruhaszezon előtt
Kalóriacsökkentő trükkök
Fórum
Bevált fogyókúrák
Örök fogyizók topikja