Futballal a biztonságos szexért

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A kondom sikere többek között a humoros reklámkampánynak köszönhető, melyben focirajongók láthatóak fejükön óvszerre emlékeztető színes sapkákkal. - Egy egészen új stratégiát alkalmaztunk a piacon való megjelenéshez. Az óvszer és a futball összekapcsolásával fel tudtuk kelteni a fiatal fogyasztók figyelmét, akik nem szoktak kondomot használni. A módszer eredményesnek bizonyult. Nem is számítottunk ekkora sikerre. - nyilatkozta Renato Marson, a márkát gyártó és forgalmazó Dharman Csoport igazgatója.

Februárban, a karneváli időszakban több mint 3 millió foci-gumi kelt el. A cég tervei szerint decemberig 35 millió emblémás óvszert adnak el.

A brazil Közegészségügyi Minisztérium adatai szerint az országban évente 350 millió óvszer vásárolnak, és további 200 millió kerül ingyenes kiosztásra családtervezési és betegségmegelőzési programok keretében. A minisztérium nagy örömmel fogadta a futball-óvszerek sikerét. Brazíliában ez az első biztonságos szexet hirdető reklámkampány, amely a kormány pénzügyi támogatása nélkül készült el.

Ajánlat
Óvszer áruház széles választékkal

Korábban
Pornófilmekkel is küzdenek az AIDS ellen Brazíliában
Meglepetések egy forró éjszaka után - a nemi úton terjedő betegségekről