Táncold formába magad!

Vágólapra másolva!
Jóga, Pilates, Spinning és Body Pump - népszerű stúdióedzések, melyek mellett most megjelent egy új is: a tánc. Egy fantasztikus edzésforma, amely energiával tölti fel a mozgás megszállottjait, és a legelszántabbakat is keményen próbára teszi. Különböző stílusokban és szinteken próbálhatjuk ki ezt a fiatal, dinamikus mozgásformát, amely erősíti, feszessé teszi és formálja az egész testet.
Vágólapra másolva!

Táncstílusok

A koreografált táncedzések napjaink legfrissebb, divatos zenéjét követik, hiszen eredeti céljuk, hogy a mozgásban is felvegyük a ritmust. A táncórákat a különböző stílusok, így a latin dzsessz, a hastánc és a hip-hop teszik érdekessé. Andalító dallamokra és ismétlésre ne is számítsunk - helyettük inkább izgalmas mozgásra. Egyszerre fizikai és szellemi edzés, amely fantasztikus hangulatot teremt. Nem csupán egy tornatermi foglalkozás, a léleknek is jót tesz. Ez az a mozgás, ami egyáltalán nem szokványos, soha nem unalmas, és mindig nagyszerű szórakozást jelent.

Latin dzsessz

A latin dzsessz a latin táncok, így például a salsa vagy a merengue keveréke egy kis hip-hoppal és afro-funkkal fűszerezve. Dinamikus táncmozgás, amely fokozza a szívverést, és feszessé teszi a testet. Ami mégis a legjobb benne: a latinos ritmusok olyan vidámak és vérpezsdítők, hogy észre sem veszed, hogy edzésen vagy.

Hip-hop

A hip-hop olyan edzésforma, amely különféle táncmozgásokat, -technikákat és erőteljes lábmozgást ötvöz aerobikszerű koreográfiává. Igazi "városi" zenére épülő, nagy energiaigényű folyamatos mozgás. Ritmikus, talajon végzett sport, amely egyben kitűnő szórakozás is tánctudástól függetlenül.

Hastánc

A hastánc hallatára először általában gyönyörű, egzotikus nők jutnak eszünkbe. Valójában egy egyre divatosabb fitneszstílusról van szó, melyet a Közel-Kelet kecses hastáncosai és évszázados táncmozgásai ihlettek. Egy ilyen foglalkozáson hullámzó, izgalmas mozgásokat tanulhatunk, miközben oldódik a stressz és a feszültség, és a testünk is erősebb, sőt feszesebb lesz.

Dance Flow

E sajátos edzésforma a balett és a modern tánc ötvözete elegáns, ugyanakkor kevésbé professzionális formában. A Dance Flow - a Pilateshez hasonlóan - megtanítja a testet hatékonyan és kecsesen, ugyanakkor koordináltan működni. Fejleszti az erőt, rugalmasságot, egyensúlyt és a harmonikus mozgást - akár egy táncosnál. A legjobb lehetőség azok számára, akik harmóniát akarnak teremteni a testük és a lelkük között.