Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tavasznyitó aerobik-hétvége

Vágólapra másolva!
Március 20-21. ez évben nem csak a tavaszt, de egyben a Nike aerobik hétvégét is meghozza nekünk. Idén is számos újfajta órát ismerhetnek meg a résztvevők, amelyet neves külföldi edzők és népszerű hazai előadók mutatnak be a kétnapos rendezvényen.
Vágólapra másolva!

Ha eddig még nem voltál Nike aerobik hétvégén, itt az ideje, hogy kipróbáld, milyen az, amikor több százan mozognak együtt a vérpezsdítő zenére, miközben a legnépszerűbb külföldi és hazai előadók izgalmas koreográfiákat mutatnak be a színpadon. Annyira magával ragad a hangulat, hogy közben észre sem veszed, és végigdolgoztál egy órát - vagy már egy egész napot.

Idén olyan külföldi vendégek lesznek, mint Eliana Telleria, a latin táncórák sztárja, Yvonne Haugg, aki az egyre népszerűbb 3/4 stepet fogja bemutatni, vagy Johan Jansson, aki nemzetközi szinten is az egyik legelismertebb hiphop- és funkyóra-oktató.

A hazai előadók között Magyarország jelenleg legnépszerűbb oktatóit találjuk: Füzessy Balázs, a Pécsi Sasok, Sinkó Andrea, Tatarek Rezső, Kis Gábor és Bóta Gábor, illetve a Pati Nagy Attila vezette Fitness Company tanárai várják a lelkes profi és amatőr aerobik-rajongókat.

Az aerobik-hétvége a Testnevelési Egyetemen lesz, ahol kipróbálhatod a tangó-, a szexi move-, funky-, hiphop-, boksz-, 3/4 step-, spinning-, Pilates- és afrodance-órákat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről