Fogyjunk algával és agyaggal!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az agyagpakolás

Ez a módszer háromféle kezelést egyesít: iontoforézist (a hatóanyag bevitelét), izomstimulálást és termikus (hő) hatást. A testre (karra, mellre is) hatóanyaggal kevert krémeket kennek, melyet átitatott gézlapokkal befednek. Erre - a hasra, combra, fenékre - algával és vízzel elkevert termikus gyógyiszapot kennek, mely gyorsan megszilárdul és elektromosan vezetővé válik, végül ebbe behelyezik az elektródákat.

www.gabiszepsegszalon.huwww.gabiszepsegszalon.hu



Algás paraffinos kezelés

A paraffinos eljárás már nagyon régen ismert a kozmetikában. Mostanában pedig újból alkalmazzák, nemcsak arcon, de kézen és az egész testen.
Az alga ampullákat tartalmát bejuttatva a bőrfelszín alá, a szöveteket feltöltik ásványi anyagokkal, illetve csökkentik a zsírfelhalmozódást és javítják az anyagcserét, csökkentik a folyadék visszatartást. A meleg paraffint felkenik a testre, majd a testrész betakarják, és melegen tartják 30 percig. A hő hatására gyorsul a vérkeringés, a bőrön "mini szauna" hatást érnek el, így az alga hatóanyag teljesen bejuthat a bőrbe és hidratálttá teszi azt. Az idő eltelte után szinte egyben leszedhető a paraffin és alatta gyönyörű, puha lesz a bőr.
Az elért eredmények megtartásához házi használatú csomagot állítanak össze, amely a vendég számára a legmegfelelőbb anyagokat tartalmazza.

www.gabiszepsegszalon.hu
www.gabiszepsegszalon.hu

Gumi-alga pakolás

Ennél a kezelésnél a hatóanyagok bejutását a testbe folyékony állapotban felkent alga segíti. Az algapor vízzel elkeverve néhány perc múlva vékony, rugalmas, gumiszerű anyaggá szilárdul meg, s így a testet a levegőtől elzárva mini szauna hatást érünk el.