Leonardo DiCaprio a Tag Heuer új arca

Vágólapra másolva!
Leonardo DiCaprio amerikai színész lesz a Tag Heuer órák új reklámarca. A céget eddig Brad Pitt képviselte, a színész szerződése tavaly év végén járt le.
Vágólapra másolva!

Leonardo DiCaprio Golden Globe-díjas amerikai színész lesz a Tag Heuer óramárka reklámarca. A luxusórákat gyártó céget hat éven át képviselte Brad Pitt, az Égető bizonyíték című film egyik főszereplője, de az ő szerződése novemberben lejárt.

DiCaprio képviselője elmondta, hogy a színész azért írt alá három éves szerződést a nagy múltú vállalattal, hogy a tiszteletdíjból származó több millió dollárral környezetvédelmi kezdeményezéseket támogasson.

Az új reklámkampányban a színész a Carrera Day-Date nevű modellt viseli, melynek kereskedelmi ára 4000 dollár (kb. 800 ezer forint). A hirdetések idén tavasszal jelennek meg hirdetőtáblákon és luxusmagazinokban.

A másfél évszázados luxusmárka olyan hírességgel hirdeti a karóráit, mint Uma Thurman színésznő, Tiger Woods golfozó, Maria Sharapova teniszezőnő, Kimi Raikönnen és Lewis Hamilton Forma-1-es pilóták, Priyanka Chopra korábbi szépségkirálynő és Shah Rukh Khan indiai színész, a bollywoodi álomgyár egyik legnépszerűbb sztárja.