Jennifer Love Hewitt szakított a vőlegényével

Vágólapra másolva!
Jennifer Love Hewitt, a nálunk is látható Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja szakított kedvesével, Ross McCall skót színésszel. Az amerikai színésznő annyira komolyan gondolja döntését, hogy még tavaszra tervezett esküvőjüket is visszamondta.
Vágólapra másolva!

Jennifer Love Hewitt szakított vőlegényével, Ross McCallal. A US Weekly információi szerint a 30 éves amerikai színésznő már megvette az esküvői ruhát, és a házasságkötés időpontját is kitűzték, amikor úgy döntött, lefújja a ceremóniát.

"Még dolgozunk a kapcsolatunkon, és egyelőre mindketten viseljük a gyűrűnket"- nyilatkozta McCall US Weeklynek.

A két színész egy évvel ezelőtt jegyezte el egymást, ám ismerőseik szerint az elmúlt időszakban életük tele volt drámai konfliktusokkal. A Szellemekkel suttogó című sorozat jelmezkészítője, Claudia Wick szerint Hewitt nagyon "éretlenül" viselkedett párjával.

"Jennifer felhívta Rosst telefonon, és azt mondani neki: "Ide tudnál jönni és átölelni? Fázom..." Aztán be akarta rángatni a díszletek közé, és amikor ez nem sikerült duzzogni kezdett, és nekiálltak veszekedni. Jennifer azt követelte, hogy Ross mondja ki, hogy szereti"- nyilatkozta Wick.

Hewitt egy ismerőse szerint a filmcsillag a hirtelen szakítások mestere, és nem ez az első alkalom, hogy egyik pillanatról a másikra meggondolja magát.

"Nagyon nagy szíve van, de egyszerűen képtelen vagyok megérteni őt. Az egyik pillanatban még azt mondta, szeret és örökre együtt maradunk, a következőben pedig egyszerűen kidobott" - nyilatkozta Hewitt volt párja, az LFO nevű együttes énekese, Rich Cronin.

Egy másik forrás szerint az is probléma volt, hogy karrierjük tekintetében nem állnak egy szinten, és ez nagyon bántotta a McCallt.

A jelmeztervező azt is elmondta, Hewitt- aki 2007-ben megjelent bikinis fotója kapcsán sok kritikát kapott súlya miatt -, önbizalomhiányban szenved, a ruhákat csak egymásra hajlandó felpróbálni, és öltözőjében nincsen világítás, sem tükrök.