Vágólapra másolva!
Geri Halliwell brit énekesnőt eljegyezte párja, Fabrizio Politi olasz származású milliomos. A pár alig két hónappal ezelőtt találkozott először.
Vágólapra másolva!

Geri Halliwellt a Spice Girls együttes egykori tagját eljegyezte a párja, az olasz származású multimilliomos hajógyáros, Fabrizio Politi. A pár decemberben találkozott először Firenzében, egy klub megnyitóján.

Halliwell és Politi ismerőseik szerint nagyon jól kijönnek egymással, a milliomos ezért megajándékozta az énekesnőt egy 220 ezer fontot (közel 75 millió forintot) érő jegygyűrűvel karácsonykor, hogy bebizonyítsa elkötelezettségét.

"Fantasztikusak együtt, Geri nem is érti, hogyan lehetséges ez. Fabrizio Geri kislányával, Bluebell-lel is nagyon jól kijön, az ünnepek alatt pedig próbáltak minél több időt együtt tölteni"- nyilatkozta egy ismerősük. "Nagyon, nagyon boldogok, és Geri meg van győződve arról, hogy Fabrizio az igazi számára."

A sztár tagadta az eljegyzésüket egészen tegnapig, amikor képviselői hivatalosan is bejelentették az eseményt.

"Örömmel jelenthetjük be, hogy Geri és Fabrizio eljegyezték egymást" - mondta az énekesnő szóvivője. "Még nincsenek konkrét tervek az esküvővel kapcsolatban, mert Geriék szeretnék az eljegyzésük minden pillanatát kiélvezni."

Halliwellnek van egy hároméves kislánya, Bluebell Madonna, egy korábbi kapcsolatából.