Brad Pitt egy rajongója szerint "bűnronda"

Vágólapra másolva!
Brad Pitt amerikai színészt egy rajongója nyíltan kritizálta: egy becsípett hölgy a Golden Globe gála után ment oda hozzá, és tett megjegyzéseket a világ egyik legszexisebb férfijára, sőt, azt követelte tőle, hogy vágassa le a szakállát.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt, Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt színész, akit gyakran emlegetnek Hollywood egyik legjóképűbb férfiaként, egy becsípett hölgyrajongója nylítan kritizálta, amiért a Benjamin Button különös élete című filmben "csúnyára sminkelték". Az incidensre a Golden Globe-gála utáni HBO partin került sor.

"Brad koktélt iszogatott és a barátaival beszélgetett, mikor egy részeg nő odajött hozzá és elkezdett magyarázni, hogy a smink miatt, amivel öreggé próbálták tenni a filmben, úgy nézett ki, mint egy ronda kutya"- nyilatkozta egy szemtanú.

" Brad udvariasan hallgatott, aztán elmagyarázta a nőnek, hogy a történet szempontjából rendkívül fontos volt a smink alkalmazása. Ekkor a hölgy egy pillanatra elcsendesedett, majd Brad arcába bámulva megjegyezte, hogy jó lenne, ha leborotválná a kecskeszakállát, mert borzasztóan néz ki vele, sőt, egyenesen bűnronda azzal a szőrzettel. Ezek után távozott, Brad barátai pedig majd' megpukkadtak a nevetéstől"- tette hozzá a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Arról nem érkezett hír, hogyan reagált a kritikus hangulatú hölgy megjegyzéseire Brad Pitt szintén jelen lévő kedvese, Angelina Jolie.