Gyereknevelős valóságshow főszereplője lesz Jennifer Lopez

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő egy új valóságshow főszereplője lesz. A "dokumentum-sorozat" Lopez mindennapjait követi, és bemutatja, hogyan próbál megfelelni édesanyaként és üzletasszonyként.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő egy új valóságshow főszereplője lesz - jelentette be a TLC csatorna. A "dokumentum-sorozat" Lopez mindennapjait követi végig, és azt mutatja be, hogy a híresség hogyan próbálja meg megteremteni az egyendúlyt a gyermeknevelés és a karrier között.

"Jennifer nagyon szenvedélyes és elszánt ember, aki friss szülőként komoly problémákkal szembesülhet" - mondta a TLC elnöke, Angela Shapiro-Mathes. "Biztosak vagyunk abban, hogy csodás példakép lesz mindazoknak, akik nézik majd a műsorát."

Shapiro-Mathes azt is hozzátette: örül annak, hogy egy "lenyűgöző, érzelmekkel teli és vidám család" mindennapjait követhetik a nézők, akik "ugyanazokkal a gondokkal szembesülnek, mint bárki más, aki gyereket nevel".

"Már alig várom, hogy elkezdhessük ezt az izgalmas utazást" - közölte Jennifer Lopez.

A műsor jelenleg még az előkészítési fázisban van, arról, hogy mikor mutatják be az első részeket, még nem érkezett hír.