Britney Spears divattervezőként kíván visszatérni

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő új dologba fogna bele, hogy bebizonyítsa, kész arra, hogy nevelje a fiait és visszatérjen a "normális életbe": pólókat tervezne. A tervet pártolják a szülei, mert  - mint mondják - a "munkaterápia" jót tesz a lányuknak.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő újabb lépést fontolgat, amellyel bebizonyíthatja, hogy kész visszatérni a "normális életbe": tárgyalásokat folytat Christian Audigier divattervezővel, egy, a nevével fémjelzett, különleges pólókollekcióról.

"Britney gyakran tervez magának ruhát, Christiannal pedig kifejezetten jóban van. Már korábban is volt szó arról, hogy együtt dolgoznak, de valahogy soha nem volt megfelelő az időpont. Most viszont úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket" - mondta az OK! magazinnak Christian Audigier szóvivője, Nicole Irving.

A 26 éves híresség azt reméli, hogy ez egy újabb bizonyíték lenne arra, hogy megváltozott, így visszakaphatná két kisfia, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát - hiszen ha az üzleti ületben sikereket érne el, akkor egyértelművé válna, hogy "megkomolyodott" és "képes felelősséget viselni".

"Britney imádja a gyerekeit, és nagyon rosszul viseli, hogy nem lehet velük" - árulta el egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. "Rájött, hogy ha vissza akarja kapni őket, akkor be kell bizonyítania a bíróságnak, hogy képes a fejlődésre és a felelősségvállalásra. Ez az üzleti lehetőség tökéletes lenne neki."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta, Spears "teljesen megváltoztatta az életét" - ez nagyban köszönhető az édesapjának, Jamie-nek, aki a nap nagy részét a lányával tölti.

Az énekesnő szülei, Jamie és Lynn "komolyan támogatják" Spears üzleti terveit: úgy gondolják ugyanis, hogy a "munkaterápia" igen jót tesz a lányuknak.

"Britney teljesen megváltozott, amikor néhány percnyi szerepet kapott egy népszerű tévésorozatban" - mondta Spears egyik ismerőse. "Jamie-t ez győzte meg arról, hogy Britney-nek az a legjobb, ha dolgozhat és hasznosnak érezheti magát."