Állítólag válságban van Lopezék házassága

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony talán mégsincs olyan jó viszonyban, mint ahogyan azt hangoztatják - állítja a US Weekly című amerikai magazin, a pár közeli barátainak, ismerőseinek beszámolóira hivatkozva.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez énekesnő, és harmadik férje, Marc Anthony énekes házassága nem működik túl jól - állítja a US Weekly magazin pénteken megjelenő eheti számában. A szóbeszéd akkor kapott szárnyra, mikor Lopez a múlt héten 8 karátos gyémántgyűrűje és férje nélkül jelent meg a Benjamin Button különös élete című film bemutatóján.

"Egyikük sem viselte a gyűrűjét - biztos vagyok benne, hogy szándékosan. Jennifer ugyanis semmit sem tesz ok nélkül"- állította a házaspár egy barátja.

Míg Anthony szóvivője ragaszkodik ahhoz, hogy minden rendben van a két sztár között, egy közeli ismerős azt mondta, "Anthony teljesen az ellenőrzése alatt tartja Jennifert, ő választja ki a ruháit is, és ellenőrzi a hívásait".

"Jennifer pedig, míg régebben mindig kíváncsi volt férjére, de mióta az ikrek, Max és Emme 10 hónapja megszülettek, már nem törődik vele annyira. Hazamegy, és csak a gyerekekkel foglalkozik" - tette hozzá a barát.

Lopeznek - aki közel tizenöt millió dollárt kér egy-egy filmszerepért - állítólag az a legnagyobb fájdalma, hogy úgy érzi, karrierjét lassan lehúzhatja a vécén, és ezért Anthonyt okolja.

"Jennifer körbenézett és azt mondta nekem: 'Ez lenne az életem? Long Island-i feleség lettem?' Úgy érzi, hogy minden, amiért eddig dolgozott, lassan szertefoszlik, és ezt gyűlöli"- nyilatkozta egy közeli ismerős.

Anthony bizonyos források szerint nem túl szívélyesen nyilatkozott feleségéről, miközben kezét egy idegen nő combjára tette, és a körülötte lévő hölgykoszorúnak azt panaszolta, hogy felesége "nyomorulttá" teszi őt.

A pár október vége óta nem mutatkozott együtt nyilvánosan: akkor a beverly hillsi Luau étteremben látták őket, ahonnan kézen fogva távoztak.