Oprah Winfrey újra fogyókúrába kezd

Vágólapra másolva!
Oprah Winfrey-vel, saját bevallása szerint, elszaladt a ló: az amerikai talk show-k nagyasszonya roppant dühös magára, ugyanis 162 cm-es magasságához most 92 kiló. Az állandóan súlyproblémákkal küzdő Winfrey az elmúlt két évben 20 kilót hízott, de igazán akkor ijedt meg, amikor nem talált magának estélyit Barack Obama beiktatási ceremóniájára.
Vágólapra másolva!

Oprah Winfrey, a saját nevével fémjelzett amerikai délutáni talk show háziasszonya eddig sem volt nádszál karcsú, ám most még 20 kilót felszedett, és immár 92 kiló 169 centiméteres magasságához. Oprah, aki egy egész médiabirodalmat irányít, világéletében harcban állt a kilókkal.

"Dühös vagyok magamra, mert elszaladt velem a ló. Nem hiszem el, hogy annyi év után, annyi cél elérése után, még mindig a súlyomról beszélek. Amikor a sovány önmagamról látok képeket, azt kérdem, ez hogyan történhetett meg újra"- írja a 45 éves médiamogul a héten megjelent "O" című magazinjának januári számában.

Forrás: [origo]


Oprah-nak egyébként pajzsmirigy problémái voltak, és elmondása szerint félt attól, hogy eddzen, magánéleti csalódásai miatt pedig az evésbe menekült. Azonban 2006-ban sikerült jó pár kilótól megszabadulnia, és hetven kilósra fogynia, ám a leadott súly hamar visszaszökött.

Az egyik legbefolyásosabb médiaszemélyiség az elmúlt évtizedekben több diétával is próbálkozott, de a siker minden esetben rövidéletűnek bizonyult. Első látványos fogyásáról,1988-ban a műsor egy epizódjában is beszámolt: ekkor egy zsírral megrakott kocsin gurult be a közönség elé, így szimbolizálva a röid idő alatt leadott 30 kilót.

"A legnagyobb hibám az volt, hogy azt hittem: a súlyproblémám csak a kilókról szól. Valójában azt jelenti: nem kezelem megfelelően a stresszt" - nyilatkozta még 1991-ben a People magazinnak.

Oprah azt is bevallotta, a magáról alkotott képe már régen nem stimmel a mérleg mutatta számokkal. Erre akkor jött rá, mikor Barack Obama megválasztott amerikai elnök beiktatási ceremóniájára keresett magának ruhát.

"Úgy éreztem magam, mint egy tehén, egyszerűen el akartam tűnni"- tette hozzá azzal az esettel kapcsolatban, amikor nemrégiben Tina Turnerrel és Cherrel lépett egy színpadra Las Vegasban.