Kate Hudson nem esküszik

Vágólapra másolva!
Kate Hudson amerikai színésznő, bár a férfiakról és a hosszútávú párkapcsolatokról nem mondott le, nem siet újból férjhez menni.
Vágólapra másolva!

Kate Hudson, még nem szeretne újra feleség lenni: a Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt színésznő két éve, hét év házasság után vált el Chris Robinsontól, a Black Crowes rockbanda énekesétől.

"Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e újra. Az egész attól függ, kivel kerülök össze. Az utóbbi években senkihez sem fűztek olyan erős érzelmek, mint az ex-férjemhez kapcsolatunk elején"- nyilatkozta.

"Chrisnek köszönhetően nem sajnálom a házasságom egyetlen percét sem. Részben ő tett azzá, aki vagyok, csodálatos volt az együtt töltött idő. Még mindig nagyon szeretjük egymást, és van egy nagyszerű fiunk"- tette hozzá Hudson, akinek a rockénekestől született gyermeke, Ryder Russell Robinson, januárban lesz öt éves.

A 29 éves filmsztár válása óta Owen Wilsonnal és Lance Armstronggal is randevúzott, október végén pedig volt osztálytársával, a kosárlabdázó Baron Davissel látták együtt.