Szülés után lesz naptárlány Jessica Alba

Vágólapra másolva!
Jessica Alba alig öt hónappal a kislánya születése után egy képes naptárban mutatja meg a változatlanul tökéletes testét. A képeket Mario Testino, a világ egyik legjobb divatfotósa készítette az amerikai színésznőről.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznő, a Sin City című film egyik szereplője, alig öt hónappal a kislánya, Honor Marie születése után állt modellt egy naptárhoz. A Campari cég számára készült fotókat Mario Testino készítette, aki a legnagyobb sztárokkal (Lady Diana Spencertől Madonnáig) és divatcégekkel (többek között a Valentinóval, a Versacéval és a Guccival) dolgozott már együtt.

"Ezeken a képeken olyan vagyok, mint egy elegáns, nőies, csábító szirén. Az egész sorozat hangulatára a lazaság, a fiatalosság és a kifinomultság a jellemző, és pont ez a kedvenc kombinációm" - mondta a naptárról Alba.

"Az összes ruha nagyon tetszett, a malibui helyszín is csodás volt, a brazil modellek pedig, akikkel együtt dolgozhattam, nagyszerű kollégák voltak."

"Legszívesebben azonnal nekikezdenék a következő sorozat fotózásának, mert rég éreztem magam ennyire jól munka közben" - tette hozzá Alba.

A 27 éves színésznő azt is elárulta, hogy mivel a nap nagy részében kényelmes ruhákban, karján a kislányával mászkál, így kifejezetten jól esett neki, hogy végre "nőnek öltözhet" és gyönyörűen kisminkelik.

A limitált kiadású - mindössze 9999 darabot hoznak belőle forgalomba -, Club Campari fantázianevet viselő naptár arcai korábban olyan bombanők voltak, Eva Mendes és Salma Hayek voltak.