Jennifer Aniston vágyik az anyaságra

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok sztárja a híresztelésekkel ellentétben nem vár gyermeket, bár nagyon szeretné, ha  a pletykák egyszer már igazak lennének.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston, Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő az Entertainment Weekly-nek adott interjúban arról beszélt, hogy mennyire szeretne anya lenni, és hogy mennyire zavarják az ezzel kapcsolatos pletykák.

"Majd elveszi a kedvüket a viccelődéstől, ha egyszer tényleg azt mondom, terhes vagyok. Senki sem fogja nekem elhinni, úgyhogy azt üzenem: mindenki szálljon le a nagy bejelentésemről!"- nyilatkozta Aniston, aki nagyon élvezte, hogy új filmjében, a Marley&Me-ben anyát alakíthat.

"Érzem, hogy vár rám az anyaság, és már nincs is olyan messze. Nagyon vágyom rá, ezért a forgatás során jó volt egy kicsit megmártózni ebben a szerepben"- tette hozzá.

A Marley&Me karácsonykor kerül a mozikba - ugyan azon a napon, mikor Brad Pitt új filmjét, a Bejamin Button különös életé-t is bemutatják. A39 éves színésznő partnere a filmben Owen Wilson, akivel a forgatás során nagyon jó barátok lettek.