Paris Hilton szakított a barátjával

Vágólapra másolva!
Véget ért Paris Hilton amerikai híresség és Benji Madden zenész kilenc hónapig tartó románca, erősítette meg a pletykákat Hilton szóvivője.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség és valóságshow-hősnő kilenc hónapig tartó kapcsolata Benj Madden rockzenésszel, a Good Charlotte együttes tagjával véget ért - erősítette meg a pletykákat Hilton szóvivője.

"Még mindig szerelmesek egymásba, de mindketten úgy gondolják, hogy barátokként több esélyük van a boldogságra" - mondta a szóvivő. "Mélységesen tisztelik egymást, és biztos, hogy megmarad közöttük a jó kapcsolat."

"Paris nagyon szomorú, de megértette, hogy ő és Benji nagyon különbözőek, és teljesen mást akartak az élettől" - mondta a híresség egyik ismerőse. "Benji Paris minden lépését ellenőrizni akarta, és a barátaival sem jött ki túl jól. Paris úgy érezte, megfullad, ha nem lehet újra önmaga."

Bennfentesek szerint a szakításban nem játszott szerepet, hogy a hét elején több fotó is megjelent Paris Hiltonról és exbarátjáról, Stavros Niarchosról, akik egy miami partin kerültek egymáshoz igen közel - az ismerősök szerint "csak baráti beszélgetésről volt szó".