Megtámadták a fotósok Jessica Simpsonékat

Vágólapra másolva!
Jessica Simpson, amerikai énekes- és színésznő legjobb barátja, Ken Paves fodrász megsérült, miközben Simpsont fotósok hada próbálta lencsevégre kapni. Pavest az egyik fotós megütötte a gépével, a homlokát kilenc öltéssel kellett összevarrni.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson amerikai énekesnőnek, a Hazárd megye lordjai című film női főszereplőjének fodrásza és legjobb barátja, Ken Paves megsérült, miközben a hírességet paparazzo-sereg próbálta lefotózni.

A TMZ.com internetes portál értesülései szerint Simpson és kísérete épphogy elhagyta a Los Angeles-i Madeo éttermet, amikor fotósok rohanták le őket. A kavarodásban az egyik lesifotós - valószínűleg véletlenül - megütötte a kamerájával Paves arcát a szeme környékén, vérző sérülést hagyva maga után. Pavest kórházba szállították, a sebet kilenc öltéssel kellett összevarrni.

"Én csak Jessicát akartam megvédeni a fotósoktól akik nagyon erőszakosak voltak" - írta egy hivatalos közleményben Paves. "Mindenkinek köszönöm, aki aggódott értem, de most már szerencsére jól vagyok. Igaz, nem gondoltam volna, hogy így végződik az a kellemesen induló este."

"Megértem, hogy a fotósok csak a munkájukat végezték, de mindenkit arra szeretnék kérni, hogy törődjön jobban mások biztonságával" - folytatta a fodrász.

A történteket az énekesnő szóvivője is megerősítette, de a rendőrség egyelőre nem kapott bejelentést az üggyel kapcsolatban.