Melissa Etheridge házasodni készül

Vágólapra másolva!
Melissa Etheridge amerikai énekesnő és partnere, Tammy Lynn Michaels hamarosan házasságot kötnek - jelentette be az énekesnő az Extra című televíziós műsorban. A leszbikus pár még októberben szeretné hivatalossá tenni a kapcsolatát.
Vágólapra másolva!

Melissa Etheridge amerikai énekesnő és partnere, Tammy Lynn Michaels hamarosan házasságot kötnek - jelentette be az énekesnő az Extra című tévéműsorban. Etheridge azt is hozzátette, még októberben szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat, még mielőtt a kaliforniaiak szavaznak arról, hogy egyetértenek-e az azonos neműek házasságát megtiltó indítvánnyal.

"Négy gyereket nevelünk együtt, tehát csak a kicsiktől függ, hogy mikor tudunk összeházasodni" - mondta Etheridge.

A 47 éves énekesnő és 33 éves, színésznő partnere 2003-ban, egy nem hivatalos ceremónián már összekötötték az életüket; "fantasztikusnak tartjuk, hogy a családunk és a barátaink is támogatnak abban, hogy egymással éljük le a következő éveinket" - írta akkor egy hivatalos közleményben a pár. Etheridge-nek és Michals-nek 2006-ban született meg két közös gyermeke, de az énekesnő egy korábbi kapcsolatából született ikergyermekeit is együtt nevelik.

Bár a kaliforniai legfelsőbb bíróság idén májusban engedélyezte, hogy azonos neműek is házasságot köthessenek, néhány hete (társadalmi nyomásra) újra elővették az ügyet, és népszavazást írtak ki a kérdésben. A hírességek - többek között a múlt hónapban házasságot kötött Ellen Degeneres és Portia de Rossi, vagy Brad Pitt - azért kampányolnak, hogy a kaliforniai polgárok álljanak ki az azonos neműek házasságának legalitása mellett.