Nem válhat el Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse énekesnő nem válhat el a férjétől, annak ellenére, hogy Blake Fielder-Civil ezzel fenyegetőzik - a brit törvények szerint ugyanis egy házasságnak meg kell érnie az első évfordulót, csak azután kérhetik annak felbontását.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnőt megfenyegette a férje, Blake Fielder-Civil, hogy felbontja a házasságukat - a szigetország törvényei szerint azonban ezt csak júniusban, a pár első házassági évfordulója után tehetné meg.

"Blake egy hatalmas vita után azt mondta Amynek, hogy már egyáltalán nem biztos abban, hogy vele akarja leélni az életét, és el akar válni" - mondta Winehouse apja a Grazia magazinnak. "Amy azonban imádja a férjét, és soha nem tenné túl magát azon, ha véget érne a kapcsolatuk."

Much Winehouse azt is elárulta: gyanítja, hogy Blake Fielder-Civil anyja, Georgette próbálja rábeszélni a fiát arra, hogy hagyja ott az énekesnőt.

Az angolszász törvények szerint azonban a házasságot csak akkor lehet felbontani, ha az túl van az első évfordulóján - Winehouse és Blake Fielder-Civil 2007 májusában kötöttek házasságot.