Botrányos részletek Britney Spears életéről

Vágólapra másolva!
Botrányos részletekkel lesz teli Lynne Spears könyve: Britney Spears anyja állítja, a lánya 13 évesen kezdett inni, 14 évesen veszítette el a szüzességét, és 15 évesen már kábítószerezett.
Vágólapra másolva!

Lynne Spears, Britney Spears amerikai énekesnő édesanyja botrányos részleteket oszt meg a lánya életéről hamarosan megjelenő könyvében. Spears állítja: Britney 13 évesen kezdett el inni, 14 évesen feküdt le először az akkori barátjával - egy 18 éves középiskolással -, és 15 évesen, az első szólóalbuma felvételei közben kábítószerezett először.

A Through the Storm (A viharon keresztül) címet viselő könyvben Lynne Spears leírja: mélyen megbánta, hogy a lánya életét és karrierjét a menedzsereire bízta, akik "megbízható, szűzies, egyszerű" lánynak próbálták meg eladni őt, de közben vad és szexis sztárnak is ábrázolták, aki provokatív, érzéki klipekben szerepel.

Lynne Spears szerint a lánya mostani problémáiért a tinédzserkora a felelős, és "bármit megtenne, hogy megváltoztathassa a múltját".

Szakértők szerint Spears anyuka szeptember 16-án boltokba kerülő könyve csak mélyíti a szakadékot Lynne és Britney között: az énekesnő és anyja az elmúlt időszakban komolyan eltávolodott egymástól, és az, hogy Lynne Spears a lánya engedélye nélkül teregette ki a családi szennyest, egyáltalán nem javít majd a kapcsolatukon.