Gwen Stefaninak fia született

Vágólapra másolva!
Tegnap, egy Los Angeles-i kórházban megszületett Gwen Stefani amerikai énekesnő és Gavin Rossdale második gyermeke. Az egészséges kisfiú a Zuma Nesta Rock nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Gwen Stefani amerikai énekesnő, a No Doubt együttes sztárja tegnap életet adott második gyermekének, egy egészséges kisfiúnak, aki a Zuma Nesta Rock nevet kapta. A baba apja Gavin Rossdale zenész, a házaspárnak már van egy közös kisfia, a két és fél éves Kingston.

"Mindenki tökéletesen egészséges és nagyon boldog" - közölte a két híresség, a People magazinnak eljuttatott közleményben.

Gwen Stefani korábban elmondta, hogy "saját magával versenyez, hogy még több gyereke legyen" - kicsit "tart ugyanis attól, hogy 38 évesen már öreg az anyasághoz".

Rossdale egy interjúban elárulta, mindketten attól félnek, hogy Kingstonnak "sokkoló" lesz megismerkednie a testvérével.

"Próbáltuk neki elmagyarázni, hogy hamarosan születik egy kisöccse, de nem nagyon sikerült megértenie" - mesélte a zenész. "Úgyhogy biztos elég furcsa lesz neki az első időkben. Mindenesetre, bújom a könyveket, hátha van valami jó módszer arra, hogy megkönnyítsük Kingston dolgát."