Madonna csalódott a barátaiban

Vágólapra másolva!
Madonna amerikai énekesnő "komolyan csalódott" néhány barátjában, mert azok nem vettek részt a híresség ötvenedik születésnapjára rendezett hatalmas partin. A távolmaradók - többek között Stella McCartney divattervező és Gwyneth Paltrow színésznő - nem szolgáltak magyarázattal.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő mélységes csalódását fejezte ki, amiért néhány híres barátja - többek között Stella McCartney divattervezőnő és Gwyneth Paltrow színésznő - nem jelent meg a londoni Volstead klubban születésnapi partiján.

Az ötvenedik évét szombaton betöltő Madonna egy negyvenperces beszédben köszönte meg a férjének, három gyermekének és vallásának, a Kabbalának, hogy "sikeres lehet az életben", de azt is mondta: "nagyon csalódott".

"Nagyon bánt, hogy nem mindenki jött el a meghívottak közül. Mélységesen csalódott vagyok emiatt" - mondta az énekesnő. "De nagyon köszönöm azoknak, akik itt vannak, hogy együtt ünnepelnek velem. Egyszerűen hihetetlen, hogy már fél évszázadot éltem."

A négyszázezer dolláros partin 90 vendég vett részt - köztük Madonna táncosai -, akiket kóser módon elkészített marhasülttel, libamájjal és kaviárral vártak. Az est fénypontja egy háromemeletes, csoki-, vanília- és málnaízű torta volt, melyet virágszirmokkal és cukorkagolyókkal díszítettek. A legnagyobb meglepetést Madonna a lányától, Lourdes-től kapta, aki egy dalt énekelt el az édesanyjának a Fame című musicalből.

Annak ellenére, hogy korábban több pletyka keringett arról, hogy Madonna és férje, Guy Ritchie hamarosan elválnak, a filmrendező köszöntőjében hosszan méltatta a feleségét, hogy milyen gyönyörű, és elmondta, hogy mennyire szereti.