Eva Mendes túl szexi a parfümreklámban

Vágólapra másolva!
Amerikában csak este 9 óra után sugározhatják a tévécsatornák Calvin Klein új parfümjének reklámját, mert a cenzorok szerint az Eva Mendes színésznő főszereplésével készített hirdetés "túl szexire" sikerült.
Vágólapra másolva!

Túl szexinek ítélték, ezért Amerikában - amíg a vágott változat el nem készül - csak 21 óra után kerülhet adásba Calvin Klein új parfümjének reklámja. A hirdetésben Eva Mendes színésznő, a Randiguru főszereplője, a divatcég új arca meztelenül, egy vetetlen ágyon, testét csak épp, hogy takaró lepedők közt hentereg.

A Calvin Klein új illatához, a Secret Obsessionhöz készült film rendezője, Fabien Baron szerint "hihetetlen, hogy ez megtörténhetett". "A filmben Eva (Mendes) valóban szexi, de nem provokatív. Ez egy nagyon jól sikerült, gyönyörű felvétel."

A kreatív szakember hozzátette: elkeseríti az a zűrzavar, ami szerinte az Egyesült Államokat jellemzi, amiért ő elsősorban Bush elnököt hibáztatja.

"Az országnak új elnökre van szüksége. Nevetséges, hogy az amerikaiak milyen álszentek lettek. Az rendben van, hogy a gyerekek egymást gyilkoló embereket látnak? Ha a szeretetet hirdetnénk, sokkal jobb lenne."

Bár a legnagyobb videómegosztó oldalról már leszedték, a hirdetés vágatlan változatát a cég honlapján bármikor, bárki megnézheti.

A közelmúltban volt még egy tévéreklám, ami "szexisségével" kicsapta a biztosítékot a hatóságoknál: tavaly szeptemberben a texasi televíziók nem adhatták le azt a kisfilmet, amelyben Alicia Silverstone amerikai színésznő, a Spinédzserek című film főszereplőnője meztelenül népszerűsíti a vegetáriánus életmódot és a PETA állatvédő szervezetet.

A PETA-nak egyébként Mendes is (akt)modellt állt nemrégiben.