Egy éjszakát volt kórházban Winehouse

Vágólapra másolva!
Hétfőn este kórházba szállították észak-londoni otthonából Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnőt, aki - a szóvivői közlemény szerint - rosszul reagált a drogelvonás tüneteit enyhítő gyógyszerekre. Éjszaka orvosi megfigyelés alatt tartották, állapotát kielégítőnek találták, és hazaengedték.
Vágólapra másolva!

Hétfő este észak-londoni otthonából a Royal College kórházba szállították Amy Winehouse-t.

"Amy rosszul reagált a drogelvonás tüneteit enyhítő gyógyszeres kezelésre, ezért kellett hozzá mentőt hívni" - mondta hétfőn a US Weekly-nek a Grammy-díjas énekesnő szóvivője, Chris Goodman.

Mint ahogyan az várható volt, Winehouse-t egész éjszaka orvosi megfigyelés alatt tartották, állapotát kielégítőnek találták, és kedd délelőtt haza is engedték.

A rosszullét állítólag nincs összefüggésben a Winehouse legutóbbi, szombat éjszakai camdeni randalírozásával, amikor is azon feldühödve, hogy egyik barátja meg akarta védeni az őt mindenhová követő paparazzóktól, magán kívül üvöltözni és káromkodni kezdett, és ököllel többször is egy kirakat vasrácsába ütött.

Az énekesnő apja, Mitch Winehouse szerint a dühroham valószínűleg a folyamatban lévő drog-elvonás egyik tünete volt.

A botrányos életvitelű, súlyosan drogfüggő sztárt ugyanis a múlt hónapban apja vitte be a kórházba, miután rosszullét tört rá, és elájult. Mitch Winehouse néhány nappal később közölte a sajtóval, hogy tüdőtágulat kezdeti tüneteit diagnosztizálták a lányánál.

Az kábítószerezéssel szorosan összefüggő elváltozást egy ideig kórházban kezelték, de miután Winehouse megerősödött, hazaengedték, de azzal az ukásszal, hogy sürgősen szokjon le a drogokról, és éljen józanabb életet.