Jamie Lynn Spears megmutatta a kislányát

Vágólapra másolva!
Jamie Lynn Spears amerikai színésznő, Britney Spears húga megmutatta a kislányát: az OK! magazin címlapján pózol a most háromhetes Maddie Briann-nel.
Vágólapra másolva!

Jamie Lynn Spears amerikai színésznő, Britney Spears 17 éves húga megmutatta a világnak június 19-én született kislányát, Maddie Briannt. A fiatal híresség az OK! című amerikai magazin címlapján pózol a babával.

Spears exkluzív interjút is adott a lapnak, melyben elmondta: a legjobb lépés volt, hogy Los Angelesből visszaköltözött a szülővárosába, a lousianai Kentwoodba.

"Hollywoodban nincs magánélete az embernek, itt azonban mindenki segítőkész és kedves, de közben tisztelik a másikat" - mesélte Jamie Lynn Spears. "Itthon az emberek csak a családjukra koncentrálnak, és így nagyon jó élni."

A Zoey 101 című sorozat sztárja azt is elmondta, a pletykákkal ellentétben közte és vőlegénye, Casey Aldridge között "minden a legnagyobb rendben van" - sőt, a baba még közelebb hozta őket egymáshoz -, és a szülése körül sem voltak komplikációk.

"Valahol azt olvastam, hogy majdnem meghaltam a kórházban, pedig ez egyáltalán nem igaz" - mondta a híresség. "Nagyon könnyű szülésem volt és minden tökéletesen alakult. Nyugodt voltam, de borzasztóan izgatott."

Jamie Lynn Spears azt is elmondta, hogy Maddie Briann "nagyon jó kisbaba", aki "keveset sír és sokat alszik".

"Minden nap van valami új dolog, aminek örülhetünk. Csodásan alakul az életünk. Megvannak azok a kis rituálék, amelyek meghatározzák az együtt töltött időt. Nem hiszem, hogy bármi más olyan boldoggá tenne, mint a kislányom" - mondta Spears.