Ethan Hawke elvette várandós barátnőjét

Vágólapra másolva!
Ethan Hawke amerikai színész három hete feleségül vette várandós barátnőjét, Ryan Shawhughest, aki korábban hawke gyerekeinek dadája volt. A Gattaca című film főszereplője még közös gyermekük születése előtt szerette volna "hivatalossá" tenni a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Ethan Hawke amerikai színész, a Gattaca című film főszereplője három hete, a legteljesebb titokban feleségül vette a barátnőjét, Ryan Shawhughest. A színész és várandós kedvese New Yorkban, egy alig néhányfős ceremónián mondta ki a boldogító igent.

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Hawke és párja "elég hirtelen" döntöttek úgy, hogy összeházasodnak, mert szerették volna "hivatalossá tenni a kapcsolatukat", még az első közös gyermekük megszületése előtt. A baba (pletykák szerint egy kislány) alig néhány hét múlva érkezik.

Hawke és Shawhughes még akkor találkoztak, mikor a színész és korábbi felesége, Uma Thurman színésznő felvették Shawhughest két közös gyermekük mellé dadának. A pár azonban - állítólag - csak Hawke válása után kezdett el randevúzgatni, Thurman viszont korábban azt nyilatkozta, hogy a férje hűtlensége is komolyan szerepet játszott abban, hogy szakítottak.