Halle Berryt eljegyezték

Vágólapra másolva!
Halle Berry Oscar-díjas színésznő hamarosan férjhez megy; bár korábban azt nyilatkozta, hogy nem akar újabb házasságot, most mégis igent mondott kedvesének, Gabriel Aubry kanadai származású modellnek.
Vágólapra másolva!

Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő, a Szörnyek keringője című film főszereplője hamarosan férjhez megy. Kedvese és kislányának, az egy hónapos Nahla Arielának az apja, Gabriel Aubry kanadai származású modell ugyanis megkérte a kezét.

"Gabriel a nagymamája eljegyzési gyűrűjét, egy gyönyörű antik darabot ajándékozta Halle-nak" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Nagyon sokat jelentenek egymásnak, és most, hogy megszületett a közös kislányuk, eljött a megfelelő pillanat, hogy hivatalosan is összekössék az életüket."

A színésznő egy hétvégi eseményen jelenet meg először az új jegygyűrűjével - az esküvő és a lánykérés részleteiről azonban nem volt hajlandó semmit elárulni.

Berry korábban azt nyilatkozta, nem akar megint férjhez menni, mert "már tudja, milyen a házasság", és "papír nélkül is tökéletes a szerelmi életük".

"Még soha nem éreztem valakit ennyire közel magamhoz, mint Gabrielt" - mondta a színésznő. "Már nem érzem szükségét annak, hogy valaki felesége legyek."